I primi
I primi
Spaghetti “aulive e cchjapparielle” (Olive e capperi)
Spaghetti with anchovies, black olives, capers and tomatoes sauce
Spaghetti con pesto di limoni procidani
Spaghetti with lemon pesto
Pasta con sugo di polpette
Pasta with tomato sauce and meatballs
Pasta e piselli
Pasta with green peas
I primi
Pasta e zucchine
Pasta with zucchini
Sartù-parmigiana con riso e melenzane
Sartù-parmigiana with rice and aubergines
Spaghetti con le cozze o vongole
Spaghetti with mussels or claims
Pasta, fagioli e cozze
Pasta with beans and mussels
I secondi
I secondi
Polpettone
Meatloaf
Parmigiana di melanzane e pesce spada
Aubergins and swordfish parmigiana
Polpette al sugo
Meatballs with tomato sauce
“Mulignan’ a scarpon’ ” (Melanzane intere al forno con pomodoro, olive, capperi) o con pesce
“Boot” aubergines (Baked whole aubergines with tomatoes, olives, capers and feta cheese) or with fish
I secondi
Insalata di polpo, zucchine e patate
Octopus, zucchini and potatoes salad
Millefoglie alici, patate e zucchine
Millefoglie of anchovies, potatoes and zucchini
Calamari ripieni
Stuffed squid
Polpo all’insalata
Salad of octopus
I contorni
I contorni
Parmigiana classica
Classical parmigiana
Parmigiana di zucchine e patate
Zucchini and potatos Parmigiana
Gateau di patate con verdure (e.g. zucchine, melanzane)
Potatoes gateau with vegetables (e.g. zucchini, aubergines)
“Puparuoli imbuttunati” (Peperoni ripieni)
Filled peppers